HEM Hudiksvall - Kapellgatan 6 - 824 43 Hudiksvall - 0650-102 10

Klädbytardagen

På HEM:s klädbytardag har du möjlighet att sälja och köpa barnkläder. Det brukar finnas flera tusen fina och fräscha plagg av bra kvalitet. Den här gången blir det höst- och vinterkläder i storlekarna 50-164, mammakläder samt tonårskläder i storlekarna XS-XL.

Sälja kläder

På HEM:s klädbytardag har du möjlighet att lämna in barnkläder och mammakläder till försäljning. Du bestämmer priset, men Missionskyrkan tar en del (35 %) av omsättningen. Du får alltså 65 % av det belopp som dina kläder blev sålda för. OBSERVERA att i höst finns endast möjligheten att skänka bort allt som är kvar till klädinsamling!

Bokning av signatur

För att vi ska ha koll på dina kläder måste du ha en signatur som du får av oss. Tidigare så fick man hitta på egna signaturer men det blev för mycket dubbla, snarlika och krångliga signaturer. På den här webbsidan kan du boka din signatur enkelt och smidigt. Bokningen av signaturer är öppen fram till kl 21.00 söndag den 27 september eller till dess att alla signaturer gått åt. Observera att det bara är tillåtet med en signatur per hushåll!

Inlämning

Tisdagen den 29 september kl 17.00 - 20.00 kan du lämna in dina kläder. Kom ihåg att du ska ha bokat din signatur i förväg. Eftersom det är många som vill lämna in har vi satt en gräns vid 4 kartonger (typ banankartonger) per hushåll. OBS! Om du lämnat små kläder i storlekarna 50-80 måste vi sätta en gräns på en banankartong! För att behålla en hög kvalitet på vår klädbytardag har vi krav på de kläder som lämnas in. Läs mer om krav på kläder.